In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het beoordelen van grond- en baggerspecie die vervolgens door ons wordt toegepast in onze projecten. Samen met je team, bestaande uit vijf collega’s, zorg je ervoor dat de juiste procedures gevolgd worden en zorg je voor een juiste communicatie en afstemming met de klant.

Content Paragraphs

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van bodemspecialist (32-40 uur). Met jouw kennis als bodemspecialist beschik je al over een juiste basis op het gebied van bodem- en milieukunde. Alles wat je nog moet en wilt leren, brengen wij jou bij. Bij jouw start zorgen we voor een persoonlijk afgestemd leertraject zodat jij in korte tijd zoveel mogelijk kennis op doet. Want als jij groeit, groeien wij ook!

Jouw dag

Je begint de dag met een kopje koffie en een kort overleg met je collega’s. De prioriteiten worden afgestemd en je gaat aan de slag. Er is een aanvraag binnengekomen van een klant voor een partij grond en je start met het beoordelen van de bodemonderzoeksrapporten. Op basis daarvan maak je een passende offerte waarin je de acceptatie- en toepassingsmogelijkheden van de partij grond of baggerspecie aangeeft. Grondbank GMG is gelieerd aan de weg- en waterbouw, een dynamische wereld, waarin je op elk moment van de dag nodig kan zijn om te informeren, adviseren, maar ook beslissingen te nemen. Je klimt in de telefoon met uitvoerders, kraanmachinist, het bevoegd gezag of de depotbeheerder van de locatie om te overleggen en in dit proces ben jij de onmisbare schakel.

Images

Dit maakt je werk dynamisch en zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is. Nu je ervoor gezorgd hebt dat je project vlekkeloos verloopt rij je tegen het eind van de ochtend samen met een collega naar onze locatie in Beuningen, waar wij bezig zijn met het realiseren van een geluidswal. Je maakt een rondje langs de gronddepots en bespreekt, boven op de geluidswal, de planning van de komende week. Bij terugkomst maak je met een aantal collega’s een lunchwandeling. In de middag stel je nog een aantal offertes op en bel je een aantal uitgebrachte offertes na. Je werkt de projectadministratie van een aantal lopende projecten bij en dan zit de werkdag er alweer op!

Wie ben jij?

 • Een proactieve collega;
 • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
 • Goede communicatieve en dienstverlenende vaardigheden;
 • Besluitvaardig, verantwoordelijk en leergierig;
 • Enkele jaren relevante werkervaring op het gebied van GWW- of milieutechniek is een pré.

Wij bieden jou:

 • De mogelijkheid om je te ontwikkelen tot specialist op het gebied van grond en baggerspecie;
 • Een persoonlijk, op maat gemaakt leertraject (indien nodig);
 • Laptop en telefoon;
 • Een fijn team bestaande uit vijf enthousiaste collega’s;
 • Zeker 1x per kwartaal een teamuitje; voor de binding en groei van het team;
 • Een functie waarbij je een steentje bij kan dragen aan een duurzame samenleving;
 • De professionaliteit van de grote (K3) organisatie;
 • Een 13e maand;
 • Moderne kantooromgeving met zit-/stabureaus en twee beeldschermen om efficiënt en ergonomisch te werken;
 • Flexibele werktijden;
 • Een goede pensioenregeling.

Over Grondbank GMG

Grondbank GMG, onderdeel van de K3 organisatie, is gespecialiseerd in innemen en verantwoord toepassen van herbruikbare grond en baggerspecie. Grond (landbodem) komt vrij bij de bouw van woningen, parkeergarages, infra, etc. Baggerspecie (waterbodem) komt vrij bij het uitbaggeren van sloten, grachten, rivieren, kanalen en havens. Wij bieden oplossingen voor het nuttig toepassen van deze grond en baggerspecie, waardoor we mooie projecten mogelijk kunnen maken. Zoals de aanleg van geluidswallen langs (snel)wegen, landophogingen en natuurontwikkeling door het verondiepen van oude, diepe zandwinplassen.

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden, stuur dan je cv en motivatie naar Ella Arts (HR-adviseur) via werkenbij@k3.nl onder vermelding van ‘Bodemspecialist’. Of vul hieronder het formulier in. Wil je meer weten over de functie of over Grondbank GMG, neem dan contact met Dennis Jeurissen (directeur Grondbank GMG) via 06 51396084 of via d.jeurissen@grondbankgmg.nl.