Ben jij die gedreven, doortastende en ondernemende Commercieel directeur die BoutenGeotron wil helpen om verder te groeien? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Content Paragraphs

Wat ga je doen?

Als Commercieel directeur geef je leiding aan de ruim veertig medewerkers van BoutenGeotron en ben je verantwoordelijk voor de omzettargets en voor tevreden klanten. Je hebt de ambitie om de organisatie vanuit een heldere strategie en visie uit te bouwen. Kwaliteit, veiligheid en operationele performance zijn daarbij belangrijke factoren. Door je ondernemerschap en proactieve houding zorg je voor groei en omzet. Je zet een gedegen marktstrategie neer, toegespitst op marktvergroting en ontwikkelingen op de bestaande productmarkt. Ook ben je verantwoordelijk voor de acquisitie en je bezoekt dus regelmatig bestaande en potentiële klanten. En je onderzoekt de mogelijkheden om te komen tot langdurige samenwerkingsverbanden met partijen in de markt.

Samen met de Operationeel manager zorg je voor een helder beleid en een heldere structuur en streef je ernaar om tot een optimalisatie van de werkprocessen te komen. Gezamenlijk met de Operationeel manager en de Controller vorm je bovendien het managementteam van BoutenGeotron en richt je je op het toekomstbeleid van de organisatie. Je bent eindverantwoordelijk voor BoutenGeotron en je rapporteert aan de DGA van de K3 organisatie (de moederorganisatie van BoutenGeotron).

Wij verwachten dat je:

 • ondernemend en commercieel gedreven bent;
 • enkele jaren ervaring hebt in een eindverantwoordelijke functie;
 • een HBO werk- en denkniveau hebt;
 • in oplossingen denkt;
 • proactief, zelfsturend, sociaal en resultaatgericht bent en weet te communiceren op alle niveaus;
 • een verbinder en motivator bent;
 • de Nederlandse, Duitse en Engelse taal zowel schriftelijk als mondeling goed beheerst.

Ervaring in een civieltechnische omgeving is een pre.

Wij bieden je:

 • een uitdagende functie in een dynamische organisatie;
 • een goede pensioenregeling, ondergebracht bij het BpF van Bouw en Infra.
 • een auto, laptop en telefoon van de zaak;
 • alle mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen via trainingen en opleidingen.

Over BoutenGeotron

BoutenGeotron is specialist in geotechnische, milieutechnische en grondwatertechnische projecten. We verzorgen het complete pakket van grondige bodemanalyses tot het serieuze boorwerk op land en water. Van 2 tot wel 200 meter diep. Ook verzorgen we alles wat met grondwater te maken heeft zoals bronbemaling, retourbemaling, brandputten, grondwatersanering en bodembeschrijvingen. Zo zorgen wij er dus voor dat onze klanten huizen, sluizen, tunnels en duurzame bodemenergiesystemen kunnen aanleggen. We zijn voornamelijk werkzaam in Nederland, maar ook in de landen om ons heen zijn wij actief.

Onderdeel van de K3 organisatie

BoutenGeotron is onderdeel van de K3 organisatie, een veelzijdig bedrijf met ruim 200 medewerkers. De K3 ondernemingen werken samen aan landschappen voor de toekomst. Ze winnen de (bouw)grondstoffen zand, grind en klei, transporteren het, nemen grond in, verwerken het en als BoutenGeotron verzorgen we het complete pakket aan grondboringen en bodemonderzoek. Al deze activiteiten worden gecombineerd met duurzame gebiedsontwikkeling. Zo creëert de K3 organisatienatuur- en recreatiegebieden en zorgt ervoor dat het overstromingsgevaar langs de Nederlandse rivieren wordt verminderd. Ook wordt gewerkt aan de inpassing van duurzame energie in het landschap.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over de functie of de organisatie? Neem dan contact op met Paul van Hoeven (HR-adviseur) via p.vanhoeven@k3.nl of 06 54663337 of Rob Wismans (algemeen directeur K3 organisatie) via r.wismans@k3.nl of 06 22424347. Je sollicitatie kun je sturen naar werkenbij@k3.nl.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.