Houd jij je graag bezig met het analyseren van cijfers? En kijk je vanuit controlling graag mee naar het verleden en de toekomst? Dan zijn we op zoek naar jou!

Content Paragraphs

Wat ga je doen?

Je krijgt een uitdagende functie waarin je als divisiecontroller aan de slag gaat voor Rijnaarde, en als financial controller voor de holding waar Rijnaarde onder valt: de K3 organisatie.    

In beide functies word je begeleid door onze controller Sam. Op deze manier heb je één aanspreekpunt waarbij je altijd terecht kan. Je werkweek zal verdeeld zijn, waarbij je 2 dagen werkzaam bent bij onze dochteronderneming Rijnaarde. Hier zijn je collega’s altijd druk in overleg, bellend of samen om de beste afspraken te maken. Het is een dynamische werkomgeving met veel interactie tussen collega's, schippers en klanten. Zoek je liever (af en toe) de rust op, dan is het prima om de deur van je eigen kantoor even dicht te doen. Zodat jij je goed kunt focussen op je eigen werkzaamheden. Denk hierbij aan het maken van business analyses, forecasts en financiële rapportages. In overleg met Sam zal je ook geregeld bij een overleg aansluiten met Roy, de directeur van Rijnaarde. Voor hem is het van belang dat je de zaken bespreekt die je opvallen en dat je komt met verbetervoorstellen. Bijvoorbeeld voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen.  

Images

De overige 3 dagen ben je in de weer met de werkzaamheden voor de holding van K3. Op die dagen ben je omringd door je collega’s van de holding. Een rustige werkomgeving, waarbij je gemakkelijk kunt overleggen door even aan te schuiven bij het bureau van je collega controller Sam. In deze functie ga je aan de slag met groepsrapportages, liquiditeitsprognoses, investeringsvraagstukken en jaarrekeningen. Ook het maken van begrotingen behoort tot je werkzaamheden. Je vindt het een uitdaging om betrokken te zijn bij andere uiteenlopende en soms onverwachte projecten die financiële begeleiding nodig hebben. Ook ben je gesprekspartner van de andere controllers die bij de 5 divisies van K3 werkzaam zijn. Het team van controllers, binnen K3, bestaat uit 6 personen. 

Kortom: een hele afwisselende functie met veel uitdagingen en doorgroeimogelijkheden. Waarbij je uiteraard kan rekenen op een fijne begeleiding om je wegwijs te maken.  

Wat neem je mee?

 • een afgeronde HBO opleiding (Bedrijfseconomie, Accountancy, Finance en Control, etc.);
 • 1 tot 5 jaar relevante werkervaring;
 • je bent een sparringpartner voor de controller en divisiedirecteur;
 • kennis van of in ieder geval interesse in het optimaliseren van (administratieve) bedrijfsprocessen, inclusief de automatisering daarvan;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden en analytisch vermogen;
 • je bent proactief en ambitieus.

Wij bieden je:

 • een dynamische functie binnen een ondernemend bedrijf (sterker nog, eigenlijk binnen vijf bedrijven tegelijk);
 • een bruto maandsalaris tussen € 3.000 - € 4.500, afhankelijk van opleiding en werkervaring;
 • een uitdagende en informele werkomgeving met veel mogelijkheden je verder te ontwikkelen;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • een 13de maand;
 • opleidingsmogelijkheden;
 • laptop en telefoon;
 • flexibiliteit;
 • een goede pensioenregeling.

Over Rijnaarde

Rijnaarde teaser img

Op 17 februari 2003 werd Rijnaarde Global Trading & Logistics opgericht. Toen hielden we ons vooral bezig met binnenvaart. 17 jaar later en een enorme berg aan kennis en ervaring rijker, is Rijnaarde uitgegroeid tot een wereldwijd opererend bedrijf in logistieke dienstverlening dat verder gaat dan alleen vervoer over water. We beschikken over een vloot schepen die in groottonnage variëren van 1.200 tot 7.000 ton. Met die totale laadcapaciteit van zo’n 100.000 ton vervoeren we elk jaar meer dan 6 miljoen ton goederen - droge én vloeibare - over de Europese binnenwateren. Ook houden we ons bezig met zeevaart, opslag, overslag, voor- en natransport en de handel in grondstoffen voor de weg- en waterbouw. We kennen de weg en weten met onze (inter)nationale partners de juiste weg te vinden om de logistieke uitdaging van onze klanten aan te gaan.

Onderdeel van de K3 organisatie

Rijnaarde maakt deel uit van de K3 organisatie; een veelzijdig en dynamisch bedrijf. Met vijf ondernemingen werkt K3 aan landschappen voor de toekomst. K3 wint de (bouw)grondstoffen zand, grind en klei, transporteren het, nemen grond in, verwerken het en verzorgen het complete pakket aan grondboringen en bodemonderzoek. Al deze activiteiten combineert K3 met duurzame gebiedsontwikkeling. Het mooie, nieuwe hoofdkantoor van K3 is gevestigd in Andelst bij Nijmegen, direct gelegen aan de A15. Op dit kantoor kom jij ook te werken.

Enthousiast?

Wil je meer weten over de functie of de organisatie? Neem contact op met Sam Payman via 06 30 69 15 54 of via s.payman@k3.nl.  Je sollicitatie kun je sturen naar Ella Arts (HR-adviseur) via werkenbij@k3.nl, of vul het sollicitatieformulier in.