Als elektromonteur bij K3Delta maak je onderdeel uit van een gedreven team. Je werkt op de mooiste plekken van Nederland. Spreekt je dit aan en heb je voldoende technische kennis in huis? Dan horen we graag van je. 

Content Paragraphs

Werken bij K3Delta

K3Delta is al 90 jaar lang een begrip als het gaat om het winnen van zand en grind. Vanaf onze win- en op- en overslaglocaties leveren we onmisbare grondstoffen voor de Nederlandse bouwsector. We winnen niet alleen zand en grind omdat we het zo hard nodig hebben in ons dagelijks leven. De zandwinning geeft ook letterlijk ruimte om onze leefomgeving opnieuw in te richten en te verbeteren.

K3Delta maakt onderdeel uit van de K3 organisatie. We werken samen aan de landschappen voor de toekomst. Je leest er hier meer over. 

Wat ga je doen?

Als elektromonteur ga je je bezig houden met het installeren, onderhouden, testen, repareren en het bijstellen van elektrotechnische (zowel elektrische als elektronische) installaties, apparaten, bedradingen en schakelmateriaal op onze productielocaties. Je draagt zorg voor een goede staat van de machines en installaties, zodat de productie en veiligheid gewaarborgd blijven.

Meer weten?

Wil je meer weten over de functie of de organisatie? Neem dan contact op met Jan Willem van de Kamp jr. (Hoofd Productie & Techniek) via telefoonnummer 06 51 78 45 28 of via jw-jr.vandekamp@k3.nl.

Je kunt je sollicitatie sturen naar Truus Veens via t.veens@k3.nl.