Wil jij een bijdrage leveren aan het Nederland voor de toekomst? En krijg jij energie van het verbinden van mensen en partijen om mooie projecten tot stand te brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou! We hebben een mooie vacature voor een gebiedsontwikkelaar (32-40 uur). Wij werken op steeds meer plekken aan landschappen voor de toekomst. Jij bent als gebiedsontwikkelaar de spil in deze projecten.

Content Paragraphs

Wat ga je doen?

Placeholder image

Je komt op de afdeling Gebiedsontwikkeling te werken, waar je met je collega gebiedsontwikkelaars, grondverwervers, landschapsontwerpers en technisch tekenaars werkt aan nieuwe projecten. Mooie plannen op het gebied van bijvoorbeeld hoogwaterveiligheid, klimaatadaptatie, natuurontwikkeling, recreatie, duurzame energie en wonen.

Je gaat op zoek naar nieuwe projecten en komt samen met je collega die grondverwerver is tot overeenstemming met grondeigenaren. Samen met je collega landschapsontwerper stel je een schetsontwerp op en ga je in gesprek met omwonenden, (natuur)organisaties, overheden en andere betrokkenen. Samen kom je tot gedragen, maatschappelijk gewenste en uitvoerbare inrichtingsplannen. Je bent verantwoordelijk voor de voortgang van het onderzoeks- en vergunningentraject en stuurt de door jouw zelf ingehuurde deskundigen aan. Daarnaast bewaak je de budgetten en de deadlines van jouw projecten. Zo werk je toe naar optimale en uitvoerbare plannen.     

Maak alvast kennis met collega's Jelle en Titus. Zij vertellen je over het werken bij K3 en de afdeling Gebiedsontwikkeling.

Wat neem je mee?

Je bent breed maatschappelijk geïnteresseerd en weet wat er speelt in de streek. Samenwerken zit in jouw DNA. Verder neem je mee:

 • Een afgeronde relevante HBO of WO opleiding (bijvoorbeeld richting Ruimtelijke Planvorming, Milieukunde, Land & Watermanagement, Rechten of Rentmeesterij);
 • kennis van ruimtelijke ontwikkeling; 
 • een initiatiefrijke en commerciële instelling; 
 • enthousiasme en ambitie; 
 • goede communicatieve vaardigheden; 
 • een ‘groen hart’; 
 • een flexibele instelling.

Relevante werkervaring is een pré. 

Wij bieden jou:

 • Een veelzijdige functie als gebiedsontwikkelaar binnen een ondernemend bedrijf;
 • een informele werksfeer in een jong en professioneel team;
 • goede arbeidsvoorwaarden waaronder een 13e maand en een bonusregeling;
 • een goede pensioenregeling;
 • ruimte om cursussen en trainingen te volgen gericht op jouw functie.

Over K3

De K3 organisatie is een veelzijdig en dynamisch bedrijf. Met onze ondernemingen werken we aan landschappen voor de toekomst. We winnen de (bouw)grondstoffen zand, grind en klei, transporteren het, nemen grond in, verwerken het en verzorgen het complete pakket aan grondboringen en bodemonderzoek. Al deze activiteiten combineren we met duurzame gebiedsontwikkeling. We maken er bijvoorbeeld natuur- en recreatiegebieden mee en zorgen voor hoogwaterveiligheid langs de Nederlandse rivieren. Ook werken we aan de inpassing van duurzame energie-initiatieven in het landschap. Het mooie, nieuwe hoofdkantoor van K3 is gevestigd in Andelst bij Nijmegen, direct gelegen aan de A15.  

Enthousiast?

Wil je meer weten over de functie? Neem contact op met Iwan Reerink via 024 348 88 54 of met Hans Hooijer via 024 348 88 30. Je sollicitatie ontvangen wij graag per e-mail. Je kunt deze sturen naar Ella Arts (HR adviseur) via werkenbij@k3.nl. Of vul het sollicitatieformulier hieronder in.