Houd jij graag overzicht én maak je ze graag? En wil je onderdeel uitmaken van een gedreven team binnen een dynamisch bedrijf dat zich inzet voor een duurzame binnenvaart? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Content Paragraphs

Wij zijn op zoek naar een: Hoofd Administratie (32-40 uur per week)

Wat ga je doen?

Binnen een klein financieel team dat bestaat uit twee financieel administratief medewerkers en deze functie, heb je als hoofd administratie een centrale rol op het gebied van financiën en ondersteun je de directie van Rijnaarde.  

Je geeft sturing en coaching aan de financieel administratief medewerkers. Samen met je team draag je er zorg voor dat de financiële administratie van Rijnaarde up to date is. Je klankbord is de business controller van de totale K3 organisatie en je bent proactief op het gebied van het signaleren en implementeren van administratieve verbeteringen. Een greep uit je verdere werkzaamheden: je controleert de orderadministratie en financiële administratie en zorgt voor de aansluiting daartussen, je bewaakt de cashpositie, bereidt jaarwerk en (maand)rapportages voor en je verwerkt de BTW, loonjournaalposten en MVA-staat.

Wie ben jij?

 • je hebt een afgeronde MBO+ of HBO opleiding;
 • minimaal drie jaar ervaring als hoofd administratie;
 • kennis van en affiniteit met het optimaliseren van (administratieve) bedrijfsprocessen;
 • je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en analytisch vermogen;
 • goede kennis van MS office programma’s, met name Excel;
 • ervaring en kennis met Exact Globe (dit is een pré);
 • proactief en gedreven om diverse verbeteringen te initiëren en te realiseren;
 • bovenal een prettige collega die in staat is de functie van hoofd administratie kleur te geven.

Wij bieden je:

 • een dynamische functie binnen een ondernemend bedrijf;
 • een uitdagende en informele werkomgeving met veel mogelijkheden je verder te ontwikkelen;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • opleidingsmogelijkheden;
 • een goede pensioenregeling.

Over Rijnaarde

Op 17 februari 2003 werd Rijnaarde opgericht. 17 jaar later en een enorme berg aan kennis en ervaring rijker, is Rijnaarde Global Trading & Logistics uitgegroeid tot een wereldwijd opererend bedrijf in logistieke dienstverlening dat verder gaat dan alleen vervoer over water. We beschikken over een vloot schepen die in groottonnage variëren van 1.200 tot 7.000 ton. Met die totale laadcapaciteit van zo’n 100.000 ton vervoeren we elk jaar meer dan 6 miljoen ton goederen - droge én vloeibare - over de Europese binnenwateren. Bovendien maken we ons hard voor een duurzame binnenvaart.

Sinds oktober 2017 maakt Rijnaarde deel uit van de K3-organisatie; vijf ondernemingen die Nederland met elkaar nóg mooier maken. Door samen te werken aan creatieve en innovatieve oplossingen met waarde voor mens, dier, milieu en landschap.

Images
Rijnaarde teaser img
Rijnaarde teaser img

Enthousiast?

Wil je meer weten over de functie en/of over de organisatie, dan kun je contact opnemen met Roy Pel (directeur) via 06 12 64 87 35 of via r.pel@rijnaarde.com.

Je sollicitatie ontvangen wij graag per e-mail. Je kunt je sollicitatie sturen naar Ella Arts (HR-adviseur) via werkenbij@k3.nl of vul het formulier hieronder in.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.