Wegens uitbreiding van onze vloot zijn wij op zoek naar een eerste kapitein voor een drogeladingschip van 85 meter. Jij gaat zelfstandig met dit schip varen.

Content Paragraphs
Rijnaarde teaser img

Wat neem je mee?

  • minimaal een groot vaarbewijs;
  • in het bezit van een Rijnpatent, of de bereidheid om dit te halen;
  • een rijbewijs;
  • naast Nederlands spreek je ook de Duitse taal goed.

Wij bieden jou:

  • de mogelijkheid om te werken voor een stabiele organisatie;
  • een goed salaris;
  • de vrijheid om deze functie vorm te geven;
  • alle ruimte voor begeleiding en de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.

Over Rijnaarde

Op 17 februari 2003 werd Rijnaarde opgericht. Toen hielden we ons vooral bezig met binnenvaart. 17 jaar later en een enorme berg aan kennis en ervaring rijker, is Rijnaarde Global Trading & Logistics uitgegroeid tot een wereldwijd opererend bedrijf in logistieke dienstverlening dat verder gaat dan alleen vervoer over water. We beschikken over een vloot schepen die in groottonnage variëren van 1.200 tot 7.000 ton. Met die totale laadcapaciteit van zo’n 100.000 ton vervoeren we elk jaar meer dan 6 miljoen ton goederen - droge én vloeibare - over de Europese binnenwateren. Ook houden we ons bezig met zeevaart, opslag, overslag, voor- en natransport en de handel in grondstoffen voor de weg- en waterbouw. We kennen de weg en weten met onze (inter)nationale partners de juiste weg te vinden om de logistieke uitdaging van onze klanten aan te gaan.

Images

Sinds oktober 2017 maakt Rijnaarde deel uit van de K3 organisatie; vijf ondernemingen die Nederland met elkaar nóg mooier maken. Door samen te werken aan creatieve en innovatieve oplossingen met waarde voor mens, dier, milieu en landschap.

Enthousiast?

Als jij nu denkt: ‘dit is een baan voor mij!’, mail dan je cv en korte motivatie naar Paul van Hoeven (HR Adviseur) – werkenbij@k3.nl of vul het onderstaande formulier in.

Wil je graag nog wat aanvullende informatie, neem dan contact op met Saskia de Rooij van Rijnaarde via 024 - 343 53 02.