Waar jij klaar bent, kunnen anderen verder. Ben jij die creatieve doener die vorm wil geven aan de inrichting van het landelijk gebied door het uitwerken van visies en ontwerpen, waarna je collega’s jouw ideeën gaan realiseren? Dan is dit jouw functie! Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een: landschapsinrichter / ontwerper (32-40 uur). 

Content Paragraphs

Van A tot Z ben jij betrokken bij imposante herinrichtingen in Nederland en daarbuiten, waarbij je wensen van de omgeving en overheden vertaalt in toekomstbestendige plannen.

Jouw dag

Je begroet ‘s ochtends de receptionistes en loopt naar de 2e verdieping van ons kantoorpand in Andelst. Daar is jouw afdeling gevestigd: Gebiedsontwikkeling, daar waar de plannen van overmorgen gesmeed worden. Plannen met maatschappelijke meerwaarde: voor nieuwe natuurgebieden, hoogwaterveiligheid, wonen en landschappelijk ingepaste duurzame energie initiatieven. Samen met je collega start je de dag met een locatiebezoek, zodat je een goed beeld hebt van het nieuwe gebied waarvoor jij een ontwerp gaat maken. Eenmaal terug op kantoor werk je een eerste landschappelijke schets uit en voer je oppervlakte- en volumeberekeningen uit. Ter presentatie werk je ook aan 2D en 3D visualisaties en profielen.

Daarbij maak jij gebruik van je eigen verbeeldingskracht, creativiteit en natuurlijk van verschillende grafische computerpakketten zoals Photoshop, InDesign en Lumion3D. Door deze ontwerpen neem je de toekomstige gebruiker mee door hoe het gebied er in de toekomst uit komt te zien. De plannen en ontwerpen die jij maakt zijn met name gericht op landelijk gebied. Door jouw ontwerpen verander je letterlijk de landkaart van Nederland!

Jouw collega binnen het ontwerpteam heeft enige tijd geleden plannen gemaakt voor de Millingerwaard, een grootschalig project waar natuurontwikkeling, hoogwaterveiligheid en recreatie centraal staan. Samen bespreken jullie de opgedane ervaringen uit dat gebied om van te leren voor jouw projecten. In de middag maak je nog een aantal rapportages en vergunningstekeningen ter ondersteuning van de vergunningstrajecten en zo rond je deze effectieve dag af.

Wij verwachten dat je:

 • een afgeronde HBO opleiding hebt op het gebied van Tuin- en Landschapsinrichting en/of een soortgelijke opleiding die gericht is op het inrichten van landelijk gebied (Hogeschool Van Hall Larenstein/HAS);
 • kennis hebt van Autocad, (Q)GIS, SketchUp, InDesign en Photoshop;
 • een enthousiaste en ambitieuze instelling hebt;
 • ervaring hebt in het uitwerken van (eigen) ideeën naar eigen verbeelding;
 • goed bent in verwoorden en sterk in verbeelden;
 • zelfstandig maar ook in een team kunt werken.

Wij bieden jou:

 • een laptop en telefoon;
 • een functie waarbij je een steentje bij kan dragen aan een duurzame samenleving;
 • de professionaliteit van de grote (K3) organisatie;
 • een 13e maand;
 • een moderne kantooromgeving met zit/stabureaus en twee beeldschermen; om efficiënt en ergonomisch te werken;
 • flexibele werktijden;
 • mogelijkheid tot het volgen van trainingen/ cursussen;
 • een goede pensioenregeling;
 • én de kans om jouw creativiteit te laten zien in het landschap van Nederland.

Over K3

De K3 organisatie is een veelzijdig en dynamisch bedrijf. Met onze ondernemingen werken we aan landschappen voor de toekomst. We winnen de (bouw)grondstoffen zand, grind en klei, transporteren het, nemen grond in, verwerken het en verzorgen het complete pakket aan grondboringen en bodemonderzoek. Al deze activiteiten combineren we met duurzame gebiedsontwikkeling; we creëren er natuur- en recreatiegebieden mee en zorgen ervoor dat het overstromingsgevaar langs de Nederlandse rivieren wordt verminderd. Ook werken we aan de inpassing van duurzame energie initiatieven in het landschap. Het mooie, nieuwe hoofdkantoor van K3 is gevestigd in Andelst bij Nijmegen, direct gelegen aan de A15.

Enthousiast?

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Iwan Reerink (Teamleider Gebiedsontwikkeling) via 024 - 348 88 54 of via i.reerink@k3.nl.

Je kunt je sollicitatie sturen onder vermelding van ‘Landschapsinrichter/ Ontwerper’ naar Ella Arts (HR-adviseur) via werkenbij@k3.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.