Onderdeel uitmaken van een gedreven team, je technische kennis inzetten én werken in de buitenlucht op de mooiste plekken van ons land. Als dit je aanspreekt dan is een baan als monteur bij K3Delta iets voor jou!

Content Paragraphs

Wat ga je doen?

Als monteur zorg je ervoor dat onze zandwininstallaties met mechanische- en hydraulische apparatuur kunnen blijven draaien. Je zorgt ervoor dat de installaties gerepareerd worden als dat nodig is. Ook voer je onderhoudswerkzaamheden uit. Onderhoudswerk aan de installatie zelf zoals het smeren van onderdelen en het verversen van olie. Maar ook zorg je samen met je collega’s voor het onderhoud van het terrein; je zorgt ervoor dat het terrein schoon en begaanbaar blijft. Je rapporteert verwacht onderhoud en houdt onderhoudslogboeken bij. Je gaat werken in een dynamisch team op een van onze locaties, gelegen in het rivierengebied tussen de Duitse grens en Tiel. 

Wat neem je mee?

  • passie voor techniek;
  • een opleiding in de techniek (bijvoorbeeld werktuigbouwkunde) is een pré; 
  • altijd denken in oplossingen;
  • je bent secuur;
  • flexibel ingesteld: je vindt het prima om af en toe ook op afwijkende tijden te werken (bijvoorbeeld op zaterdag);

Ervaring is niet nodig. Enthousiasme en dingen willen leren vinden we veel belangrijker!

Wij bieden je:

  • een uitdagende functie in een leuk team met veel zelfstandigheid;
  • een salaris volgens de cao Bouw en Infra:
  • een goede pensioenvoorziening ondergebracht bij het BpF bouw;
  • ruime mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.

Maak alvast kennis met Paul

"Creatief en technisch denkvermogen vind ik het leukste aan mijn werk. Je probeert eventuele storingen op een snelle maar fatsoenlijke manier op te lossen. Een oplossing komt er altijd. Desnoods bel ik iemand op om even te sparren. Als team proberen wij van iedere dag iets leuks te maken. De lol met elkaar en de uitdagingen waar we met elkaar oplossingen voor vinden maakt dat de dagen omvliegen."

Over K3Delta

K3Delta is een begrip als het gaat om het winnen van grondstoffen. Al ruim 90 jaar lang is K3Delta actief in het winnen en verwerken van zand en grind. Vanaf onze win- en op- en overslaglocaties leveren we onmisbare grondstoffen voor de Nederlandse bouwsector. Maar we winnen niet alleen zand en grind omdat we het zo hard nodig hebben in ons dagelijks leven. Door de zandwinning creëren we onder andere waterrijke natuur- en recreatiegebieden en werken we aan hoogwaterveiligheid. K3Delta heeft ruim 50 medewerkers en ons kantoor staat in Andelst.

Onderdeel van de K3 organisatie

K3Delta is onderdeel van de K3 organisatie; een veelzijdig familiebedrijf met ongeveer 200 medewerkers. K3 kent vijf divisies, waarvan K3Delta Zand en Grind er een is. Gezamenlijk werkt de K3 organisatie aan gebiedsontwikkeling door het winnen van de (bouw)grondstoffen zand, grind en klei, het transport ervan, de inname en verwerking van grond en het verzorgen van het complete pakket aan grondboringen en bodemonderzoek.  

Placeholder image

Enthousiast?

Wil je meer weten over de functie of de organisatie? Neem dan contact op met Jan Willem van de Kamp jr. (Hoofd Productie & Techniek) via telefoonnummer 06 51 78 45 28 of via jw-jr.vandekamp@k3.nl.

Je kunt je sollicitatie sturen naar Ella Arts (HR-adviseur) via werkenbij@k3.nl of vul het sollicitatieformulier in.