Over K3

K3 is een multidisciplinaire speler in de grondstoffenmarkt, waarin duurzame gebiedsontwikkeling centraal staat.

Content Paragraphs

Mogelijk maken

Bij K3 draait het om het vinden van creatieve en innovatieve oplossingen met waarde voor mens, dier en natuur. Rivierverruiming om het overstromingsgevaar te verminderen bijvoorbeeld. Of de aanleg van nieuwe natuur- en recreatiegebieden waaraan we duurzame initiatieven verbinden. Waar wij werken, willen wij mooie dingen laten ontstaan. In alle opzichten. Zo werken we samen aan een mooier én veiliger Nederland.

Verbinden

Bij alles wat we doen, geloven we dat je samen tot het beste resultaat komt. Daarom zoeken we altijd de verbinding met omwonenden en organisaties. Want ons werkterrein is de leefomgeving van nu, maar ook die van de toekomst. Dat is waarom wij ons graag duurzaam aan gebieden verbinden. Van de eerste gesprekken tot de uiteindelijke oplevering. Vanuit de gezamenlijkheid van onze ondernemingen en samen met de omgeving. Dat is waar we goed in zijn, en dat willen we elke dag bewijzen.

De toekomst als spiegel

Projecten brengen wij zo duurzaam mogelijk tot stand. Dat is voor ons een vanzelfsprekendheid die al aan de tekentafel begint: de inrichting van onze projecten moet het toekomstbeeld van het gebied weerspiegelen. Met deze gedachte richten wij gebieden duurzaam en zorgvuldig in. We vinden het belangrijk om zo goed mogelijk om te gaan met schaarse producten zoals grondstoffen en deze ook op een duurzame manier te winnen. Daarom hebben wij de ambitie om zo snel mogelijk tot een CO₂-neutrale bedrijfsvoering te komen.

Paragraphs
Door ons in te leven en aan steeds veranderende omgevingen aan te passen, kunnen we de meest duurzame ontwikkelingen tot stand brengen.
Jan Willem van de Kamp
Images

Werken bij K3

Bij K3 werken gemotiveerde medewerkers aan het mooier en veiliger maken van Nederland. Spreekt het je aan? Dan nodigen we je van harte uit om bij ons te solliciteren. Hieronder vind je ons actuele vacatureaanbod.

Hebben we even geen vacatures? Dan kun je natuurlijk altijd een open sollicitatie sturen naar Truus Veens (P&O) via t.veens@k3.nl.