Over K3

De K3 organisatie bestaat uit vijf ondernemingen. Elk met hun eigen specialisatie: het winnen, verwerken en leveren van (bouw)grondstoffen, gebiedsontwikkeling, logistiek en boortechniek. Bij alles wat we doen, staat duurzame gebiedsontwikkeling centraal. Want voor wat de natuur ons geeft, geven we nog liever iets terug.

Content Paragraphs

Ambities waarmaken

Waar wij werken, willen we mooie dingen laten ontstaan. In alle opzichten. Daarom werken we samen aan een mooier én veiliger Nederland voor mens, dier en landschap. Dat is waar we goed in zijn, en dat willen we elke dag bewijzen. Door grondstofwinning kunnen we bijvoorbeeld werken aan rivierverruiming om overstromingsgevaar te verminderen. En creëren we de mooiste plekken, waar iedereen prettig kan wonen en werken, kan ontspannen en genieten.

Dat doen we samen

Bij K3 geloven we dat je elkaar nodig hebt om het beste resultaat te bereiken. Voor elkaar en voor de omgeving waarin we met elkaar wonen, werken en leven. Daarom zoeken we bij de realisatie van onze projecten altijd de verbinding met alle betrokkenen. Van overheden tot omwonenden, en van ondernemers tot natuur- en milieuorganisaties. Van de eerste gesprekken aan de keukentafel tot en met de oplevering.

Met de toekomst als spiegel

Ons werkterrein is de leefomgeving van nu, maar ook die van de toekomst. Dat beseffen we ons maar al te goed. Daarom richten we gebieden duurzaam en zorgvuldig in. Dat is voor ons een vanzelfsprekendheid die al aan de tekentafel begint. De realisatie van onze projecten moet de toekomst van het gebied weerspiegelen. Vanuit die gedachte winnen en verwerken we grondstoffen zo duurzaam mogelijk en willen we onze bedrijfsvoering zo snel mogelijk CO2-neutraal maken.

Paragraphs
Door ons in te leven en aan te passen aan steeds veranderende omgevingen, brengen we de meest duurzame ontwikkelingen tot stand
Jan Willem van de Kamp - K3
Images

Werken bij K3

Wil je ook met de beste mensen samenwerken aan bijzondere projecten? Bekijk onze vacatures. 

Open sollicitaties zijn natuurlijk ook altijd welkom! Stuur daarvoor een mail naar Truus Veens.