Over K3

De K3 organisatie bestaat uit vijf ondernemingen. Elk met hun eigen specialisatie: het winnen, verwerken en leveren van (bouw)grondstoffen, gebiedsontwikkeling, logistiek en boortechniek. Bij alles wat we doen, staat duurzame gebiedsontwikkeling centraal. Want voor wat de natuur ons geeft, geven we nog liever iets terug.

Content Paragraphs

Ambities waarmaken

Waar wij werken, willen we mooie dingen laten ontstaan. In alle opzichten. We werken samen aan een mooier én veiliger Nederland voor mens, dier en landschap. Door grondstofwinning kunnen we bijvoorbeeld werken aan rivierverruiming om overstromingsgevaar te verminderen. En creëren we de mooiste plekken, waar iedereen prettig kan wonen en werken, kan ontspannen en genieten. De activiteiten van onze ondernemingen zijn daarbij niet het doel, maar het middel om het landschap van morgen vorm te geven.

Dat doen we samen

Bij K3 geloven we dat je elkaar nodig hebt om het beste resultaat te bereiken. Want alleen door samen te spelen ontstaat de harmonie. Daarom zoeken we bij de realisatie van onze projecten altijd de verbinding met alle betrokkenen. Van overheden tot omwonenden, en van ondernemers tot natuur- en milieuorganisaties. Van de eerste gesprekken aan de keukentafel tot en met de oplevering.

Met de toekomst als spiegel

Ons werkterrein is de leefomgeving van nu, maar ook die van de toekomst. Dat beseffen we ons maar al te goed. De realisatie van onze projecten moet de toekomst van het gebied weerspiegelen en bovendien passen in het landschap.

Daarbij vinden we het niet meer dan logisch dat we in ons werk zo duurzaam mogelijk te werk gaan. We willen onze bedrijfsvoering dan ook zo snel mogelijk CO2-neutraal maken.

Paragraphs

Door ons in te leven en aan te passen aan steeds veranderende omgevingen, brengen we de meest duurzame ontwikkelingen tot stand

Jan Willem van de Kamp - K3
Images

Werken bij K3

Wil je meewerken aan bijzondere projecten en zo werken aan het Nederland van morgen? Bekijk onze vacatures. 

Open sollicitaties zijn natuurlijk ook altijd welkom! Stuur daarvoor een mail naar Truus Veens.