In het team van de afdeling Gebiedsontwikkeling ga je aan de slag met nieuwe projecten die je samen met grondeigenaren of in samenwerkingsverbanden vormgeeft. Wil jij Nederland nog mooier maken en werken aan herinrichting en ben je een echte spin in het web? Dan horen we graag van je!  

Content Paragraphs

Werken bij K3

De K3 organisatie is een veelzijdig bedrijf, gevestigd in Andelst. We winnen (bouw)grondstoffen: zand, grind en klei en verzorgen het transport. Ook nemen we grond in en verwerken het, en verzorgen het complete pakket aan grondboringen en bodemonderzoek. Al deze activiteiten combineren we met duurzame gebiedsontwikkeling. Op steeds meer plekken in Nederland werkt K3 aan de herinrichting van gebieden door onder andere het voorzien in de behoefte van bouwgrondstoffen. Tegelijkertijd realiseren we nieuwe landschappen. 

Wat ga je doen?

Als senior gebiedsontwikkelaar ben jij de spil in projecten. Je gaat in gesprek met grondeigenaren, omwonenden, (natuur)organisaties, overheden en andere betrokkenen om in gezamenlijkheid tot gedragen gebiedsvisies en -plannen te komen. Ook zet je onderzoeken uit bij specialisten en duik je in het onderzoeks- en vergunningentraject.   

Meer weten?

Wil je meer weten over de functie of over K3, neem dan contact op met Iwan Reerink via 024 348 88 54 of Hans Hooijer via 024 348 88 30.

Je sollicitatie ontvangen wij graag per e-mail. Je kunt deze sturen naar Truus Veens via werkenbij@k3.nl. We horen graag van je!