In het team van de afdeling Gebiedsontwikkeling ga je aan de slag met het vertalen van landmeetkundige en hydrografische gegevens. Je vertaalt deze gegevens naar berekeningen en tekeningen waar je collega's mee verder kunnen. Wil jij je steentje bijdragen om Nederland nog mooier maken? Dan horen we graag van je!  

Content Paragraphs

Werken bij K3

De K3 organisatie is een veelzijdig bedrijf, gevestigd in Andelst. We winnen (bouw)grondstoffen: zand, grind en klei en verzorgen het transport. Ook nemen we grond in en verwerken het, en verzorgen het complete pakket aan grondboringen en bodemonderzoek. Al deze activiteiten combineren we met duurzame gebiedsontwikkeling. We creëren nieuwe landschappen: natuur- en recreatiegebieden. En zorgen ervoor dat het overstromingsgevaar langs de Nederlandse rivieren wordt verminderd. Ook werken we aan de inpassing van duurzame energie in het landschap.  

Wat ga je doen?

Als technisch tekenaar/ontwerper werk je ideeën en meetgegevens verder uit in technische tekeningen. Je bereidt metingen voor en controleert deze. Je stelt een grondbalans op aan de hand van aangeleverde metingen, peilingen en boorgegevens. Ook verwerk je landmeetkundige en hydrografische gegevens in software als AutoCad (Civil3D), PDS2000 en ArcGIS. Projecten die zich nog in de ideefase bevinden visualiseer je door het maken van sfeerimpressies.   

Meer weten?

Wil je meer weten over de organisatie en/ of de functie, neem dan contact op met Iwan Reerink (senior projectleider Gebiedsontwikkeling) via 024 348 88 54.  

Je sollicitatie kun je sturen naar Truus Veens via werkenbij@k3.nl.