Als zuigermachinist bij K3Delta maak je onderdeel uit van een gedreven team. Je werkt op het water op de mooiste plekken van ons land. Spreekt je dit aan en heb je technische kennis of heb je interesse in dit vakgebied? Dan horen we graag van je. Ervaring is mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk. We leiden je graag op tot zuigermachinist. 

Content Paragraphs

Werken bij K3Delta

K3Delta is al 90 jaar lang een begrip als het gaat om het winnen van zand en grind. Vanaf onze win- en op- en overslaglocaties leveren we onmisbare grondstoffen voor de Nederlandse bouwsector. We winnen niet alleen zand en grind omdat we het zo hard nodig hebben in ons dagelijks leven. De zandwinning geeft ook letterlijk ruimte om onze leefomgeving opnieuw in te richten en te verbeteren.

K3Delta maakt onderdeel uit van de K3 organisatie. We werken samen aan de landschappen voor de toekomst. Je leest er hier meer over. 

Wat ga je doen?

Als machinist word je ingezet op één van onze zuigers waarmee zand en grind wordt gewonnen. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het zuigwerk en je houdt de zand- en grindvoorraad op peil. Je zorgt voor de uitvoering van projecten zoals het aanleggen van plassen en nevengeulen. Ook doe je het dagelijks onderhoud op en rond de zuiger en voert, eventueel samen met een monteur, reparaties uit.  

Meer weten?

Wil je meer weten over de functie of de organisatie? Neem dan contact op met Jan Geluk (Manager Baggertechniek) via 024 348 88 00 of via j.geluk@k3delta.nl.   

Je kunt je sollicitatie per e-mail sturen naar Truus Veens via t.veens@k3.nl.