We geven ons landschap van morgen vorm, ook voor volgende generaties. Daarom kijken we bij wat we vandaag doen altijd vooruit naar wat we achterlaten.

Content Paragraphs

Want we zitten met z’n allen middenin belangrijke uitdagingen. Klimaatverandering, de energietransitie en de druk op natuur en biodiversiteit, zijn daar zomaar een paar voorbeelden van. We vinden het bij K3 geweldig om tegen deze achtergrond te werken aan onze leefomgeving, juist voor volgende generaties.

Een grote verantwoordelijkheid

Dat zien we als een grote verantwoordelijkheid, en tegelijkertijd als een prachtige taak om aan bij te dragen. Daar staan we gelukkig niet alleen voor. En precies daar ligt onze kracht: alle betrokkenen bij elkaar brengen. Omdat we snappen dat je elkaar nodig hebt om het beste resultaat te bereiken.

Om met elkaar te dragen

Wij geloven dat je de meest duurzame ontwikkelingen waarmaakt als je je goed inleeft en voortdurend aanpast aan wat de omgeving vraagt. En dat vraagt ook wat van ons. Daarom blijven we innoveren en zoeken we altijd de samenwerking met iedereen die bij onze projecten betrokken is. Met overheden als Rijkswaterstaat, gemeenten en provincies bijvoorbeeld. Met ondernemers en lokale en landelijke natuur- en milieuorganisaties zoals Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer. En natuurlijk ook met omwonenden en onze dochterondernemingen. Door elkaar op te zoeken en open het gesprek aan te gaan, vinden we altijd een manier om samen mooie projecten te realiseren. Voor elkaar en voor de omgeving waarin we wonen, werken en leven.

Ontzorgen vanuit onze genen en tenen

We noemen onszelf een ontzorgend regisseur. Dat betekent dat we iedereen waarmee we samenwerken de helpende hand uitsteken. Met alles wat we in huis hebben, brengen we projecten onder onze verantwoordelijkheid graag samen en liefst nog verder. Van de allereerste ideeën, onderzoeken en driedimensionale impressies. Tot de nodige vergunningen, uitvoering en oplevering.