Wonen en werken

Fijn wonen en prettig werken, zo duurzaam mogelijk. We werken aan de ontwikkeling van duurzame bedrijvenparken, leggen de basis om duurzaam te wonen en te werken en ontwikkelen plannen voor wonen op en aan het water.

paragraphs

Nieuwe ruimte voor de toekomst

We realiseren zowel kleine als complexere, multidisciplinaire gebiedsinrichtingen. Dat doen we voor onze eigen projecten, en voor onze relaties. Waarbij we het hele projectontwikkelingsproces verzorgen. Van de eerste gesprekken en onderzoeken tot en met vergunningen en de oplevering. Voor en met onze relaties en met overheden, natuur- en milieuorganisaties en alle andere belanghebbenden.

Met onze dochteronderneming BoutenGeotron hebben we bovendien veel geo-, milieu- en grondwatertechnische kennis in huis. Daarmee leveren we een belangrijke bijdrage aan de aanleg van sluizen, verkeers- en spoortunnels en verzorgen we de aanleg van aardwarmtesystemen voor woningen en kantoren.

Gedragen projecten realiseren

We zoeken elkaar op en kijken samen hoe we wonen en werken nu en op de lange termijn betekenis kunnen geven. Zo werken we graag samen aan duurzame omgevingen waar het fijn wonen en werken is.

Meer weten?
Paragraphs

Hans Hooijer

Senior projectleider Gebiedsontwikkeling

Bekijk projecten

Park15

Park15 is het toonbeeld van een nieuwe generatie duurzame bedrijvenparken in Nederland.

Lingemeren

Samen met de omgeving, (natuur)organisaties en overheden ontwikkelen we de Lingemeren tot een waterrijk natuur- en recreatiegebied.

RijnlandRoute A4 – A44

Door bronbemaling over een lengte van maar liefst 14 kilometer heeft BoutenGeotron ervoor gezorgd dat de RijnlandRoute kan worden aangelegd.
Bekijk alle projecten binnen 'Wonen en werken'
Naar projecten overzicht