Bij K3 zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s die willen meewerken aan de landschappen voor de toekomst.

Content Paragraphs

Werken in een veelzijdig bedrijf

Bij K3 werk je niet bij één bedrijf, maar bij zes tegelijk. En dat biedt uitdagingen! We winnen zand, grind en klei, maar maken ook driedimensionale impressies van nieuwe landschappen. We bevrachten binnenvaartschepen en zijn tegelijk graag de ontzorgende regisseur bij het ontwikkelen van duurzame energie in het landschap. En we boren tot wel 200 meter de grond in, maar hebben ook 30 meter hoge zandwininstallaties.

Dus of je nou technisch onderlegd bent, liever nieuwe gebiedsontwikkelingsplannen bedenkt of uitvoert of juist enthousiast wordt van logistieke vraagstukken: je vindt het allemaal en meer bij K3.

Title
Onze vacatures

Text

Staat jouw droombaan er niet bij? Open sollicitaties zijn altijd welkom! Stuur daarvoor een mail naar Truus Veens via t.veens@k3.nl.

Maak kennis met onze collega's

Wat vinden onze collega's van het werken bij de K3 organisatie? Lees hier hun verhalen en laat je inspireren. 

Anton Franken (hoofd laboratorium): “Samen met mijn directe collega Erik Janssen van de Laak die op het centrale lab te vinden is zorg ik voor de controles en analyses van het zand en grind dat we winnen en maken. Erik heeft zijn vaste werkplek in het lab terwijl ik altijd onderweg ben en de locaties bezoek. Zonder kwaliteit, geen verkoop zeg ik wel eens. Ik zie ons werk als iets essentieels in het hele proces. Onze afdeling levert niet direct iets op, maar we kunnen niet zonder."

Lees hier het verhaal van Anton. 

Mustapha Braij (voorman bronbemaling bij onze dochteronderneming BoutenGeotron): “Ik ben er enorm trots op dat wij een bijdrage mogen leveren aan mooie projecten zoals de RijnlandRoute. Wij zijn ervoor om te zorgen dat ook anderen hun werk goed kunnen doen. Je wilt niet dat anderen op je moeten wachten. Voor mij staat er een nieuwe, grote klus te wachten in Zeeland. Als het goed is, kunnen we daar in september mee starten. Ik heb er zin in: een nieuwe omgeving en een nieuwe uitdaging.”

Lees hier het verhaal van Mustapha. 

Jildert Hijlkema (projectleider en ecoloog): “Een ecoloog kun je zien als een specialist op het gebied van flora en fauna. Hij onderzoekt de relatie tussen planten, dieren en de omgeving. Ik had op voorhand niet gedacht dat ik bij een bedrijf zou komen te werken dat veel bezig is met grondstoffenwinning. Je ziet wel sterk de raakvlakken en de projecten waar wij ecologisch voor meerwaarde zorgen. Bij K3 zit ik niet puur in de ecologie, maar ben ik bezig met een veelheid aan aspecten waar ecologie er één van is. Dat maakt het werk zo leuk, het is heel gevarieerd.”

Lees hier het verhaal van Jildert. 

Yvonne Kieft (projectsecretaris): “Onze afdeling gebiedsontwikkeling vormt de rode draad door de organisatie. We werken voor en met alle ondernemingen van de K3 organisatie. Als afdeling zijn we dus een spin in het web, en voor mijn functie geldt dat nog eens extra. Het regelen van de correspondentie tot vergunningaanvragen en van afspraken maken tot notuleren. Ik heb bijgehouden hoeveel afspraken we op onze afdeling gemiddeld maken in een week. Voor 12 collega’s zijn dat er zeker 50. Soms moeten afspraken worden verzet. Daar ligt de uitdaging om het voor elkaar te krijgen. En het mooie is dat het uiteindelijk bijna altijd lukt!”

Lees hier het verhaal van Yvonne.

Paul Neijndorff (monteur): "Creatief en technisch denkvermogen vind ik het leukste aan mijn werk. Je probeert eventuele storingen op een snelle maar fatsoenlijke manier op te lossen. Een oplossing komt er altijd. ‘Kan niet’, bestaat niet in dit vak. Lukt het linksom niet, dan probeer je het rechtsom. Desnoods bel ik iemand op om even te sparren. Als team proberen wij van iedere dag iets leuks te maken. De lol met elkaar en de uitdagingen waar we met elkaar oplossingen voor vinden maakt dat de dagen omvliegen, ook al regent het pijpenstelen.”

Lees hier het verhaal van Paul.

Iwan Reerink (senior projectleider): “De verwantschap die ik van jongs af aan heb met rivieren en uiterwaarden staat ook in mijn werk centraal. Samenwerken met andere partijen maakt mijn werk zo leuk. Natuurlijk zijn er vaak tegengestelde belangen. Die tegengestelde belangen snap ik heel goed. Maar door met respect in gesprek te blijven kun je ook ogenschijnlijk tegengestelde belangen en wensen integreren in een plan waar alle partijen zich in kunnen vinden. Dat is het mooiste wat er is; van een bedreiging een kans maken.”

Lees hier het verhaal van Iwan.