Samen maken we de landschappen van de toekomst

Content Paragraphs

Duurzame gebiedsontwikkeling is ons terrein. Met de K3 ondernemingen, opdrachtgevers, de omgeving en met natuur- en milieuorganisaties werken we aan projecten voor hoogwaterveiligheid, natuurontwikkeling, duurzame energie, wonen en bedrijvigheid. Zo maken we samen de landschappen van de toekomst.

Zorg dragen voor volgende generaties

Met onze projecten willen we zorg dragen voor volgende generaties. Dat is onze drijfveer. Zodat ook zij straks goed kunnen wonen, werken en recreëren in een in alle opzichten duurzame omgeving. Want we staan met z’n allen voor grote uitdagingen: klimaatverandering, de energietransitie en de druk op de natuur en biodiversiteit, om er maar een paar te noemen. Het is een hele mooie uitdaging om tegen deze achtergrond te werken aan het landschap en onze leefomgeving. Een uitdaging die nog eens extra groot wordt door het veelvoud aan betrokkenen bij dit soort projecten. Maar juist in het bij elkaar brengen van alle betrokkenen ligt onze kracht.

Gedragen projecten realiseren

Bij K3 staan transparantie, samenwerking en innovatie voorop. Omdat we geloven dat alleen door je in te leven en aan te passen aan steeds veranderende omgevingen, je de meest duurzame ontwikkelingen tot stand brengt. Of het nou gaat om projecten voor natuurontwikkeling, hoogwaterveiligheid, duurzame energie of toekomstbestendig wonen en werken. We zoeken de verbinding met overheden en omwonenden, ondernemers en natuur- en milieuorganisaties. En natuurlijk met onze collega’s van de verschillende K3 ondernemingen. Want met onze ondernemingen hebben we de kennis en kunde om gebiedsontwikkelingen van voorbereiding tot oplevering te verzorgen.

Wij brengen graag de hele planontwikkeling én -uitvoering samen onder onze verantwoordelijkheid. Van het onderzoeks-, ontwerp- en vergunningenproces naar de uitvoering en van de uitvoering naar de oplevering. Dat doen we voor onze eigen projecten, maar we zijn ook ontzorgend regisseur voor projecten van relaties. Altijd met het oog op samenwerking en het zoeken van de verbinding. Want door samen te spelen ontstaat de harmonie. Zo maken we bij K3 graag het verschil en werken we samen aan gedragen projecten.

Contact

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Iwan Reerink
Senior projectleider
i.reerink@k3.nl
024 348 88 54
 
Hans Hooijer
Senior projectleider
h.hooijer@k3.nl
024 348 88 30

Images