Bij K3 is iedere dag anders. Het is een uitdaging om in te spelen op veranderingen. Waarbij we niet alleen naar vandaag of morgen kijken, maar vooral naar de toekomst. We zijn een familiebedrijf, en vinden een fijne leefomgeving belangrijk. Voor de huidige generatie én toekomstige generaties.

Content Paragraphs

Nederland verder brengen

Onze missie:

Als familiebedrijf zien we het als onze verantwoordelijkheid om zorg te dragen voor volgende generaties. Onze ambitie is om met ons werk oplossingen te bieden voor een breed scala aan maatschappelijke uitdagingen. Door gezamenlijk nieuwe ideeën voor het landschap te bedenken én uit te voeren. Zodat de huidige en volgende generaties goed kunnen leven, wonen en werken.

Samenwerken aan landschappen voor de toekomst

Onze visie:

Bij alles wat we doen, kijken we vooruit naar wat we nalaten. Met elkaar, onze partners en de omgevingen van onze projecten dragen we met ons werk bij aan landschappen voor de toekomst. Met verstand van zaken en een brede blik. Gedragen door onze jarenlange ervaring in de grondstofwinning en ons werk in en met de grond.

Met al onze ondernemingen werken we aan gebieden waarin we ruimte creëren voor allerlei verschillende ontwikkelingen, maar altijd voorzien in wensen en behoeftes. Van uitdagingen maken we graag kansen, waarbij we allerlei maatschappelijke uitdagingen aanpakken. Bijvoorbeeld op het gebied van biodiversiteit, water, recreatie, landbouw, duurzame energie, wonen en werken. En waar mogelijk combineren we dat met elkaar.

We zetten onze kennis, ondernemersgeest en vooral de verbinding in om ontwikkelingen mogelijk te maken. Want juist de verbinding en samenwerking geeft ons werk waarde. We maken graag samen plannen en voeren ze uit door ons werk in en met de grond. Met oog voor innovatie bij de aanleg en bij het eindresultaat. Zo zorgen we dat deze nieuwe landschappen klaar zijn voor de toekomst.

Kernwaarden

  • Nieuwsgierig Om te blijven ontwikkelen en innoveren. In onszelf en in onze projecten. We kijken verder, in alle opzichten.
  • Betrouwbaar Op en met ons kun je bouwen en afspraken maken. We doen wat we beloven, staan met beide benen op de grond en met de voeten erin.
  • Verbinding Wederzijds respect is voor ons de basis van waaruit we werken. We zoeken de verbinding en hebben oog voor de ander, zoals je mag verwachten van een familiebedrijf.
  • Oog op vandaag én morgen Vandaag maken we de wereld van morgen. Dat betekent dat we zo duurzaam mogelijk te werk gaan, in de brede zin van het woord. In onze projecten, in onze samenwerkingen en in ons werkgeverschap.