Op woonzorgpark De Boldershof van ’s Heeren Loo in Druten kunnen Antoine, Janjoost en de andere bewoners nog fijner werken in de tuin met de nieuwe grasmaaier en handtrekkar.

Begeleider Willem: “Op de foto zie je Antoine en Janjoost, van onze nieuwe tuingroep. Zij houden zich, samen met 2 andere cliënten, bezig met hovenierswerkzaamheden. Heel fijn! De grasmaaier en handtrekkar waarmee ze pronken, hebben we onlangs kunnen kopen dankzij een prachtige gift van K3. Fantastisch gewoon! Hiermee leren de mannen nieuwe vaardigheden en kunnen ze het werk op een prettige manier uitvoeren. Fijn werkmateriaal geeft iemand, die het vak graag wil leren, absoluut een boost. Eigenwaarde en zelfvertrouwen nemen toe en dat is precies wat wij graag zien. De stap naar een (on)betaalde baan wordt zo steeds kleiner. Ik steek daarom graag een duimpje in de lucht voor de gulle gever. Super bedankt!”

Middle section

We zijn blij dat het bedrag bij De Bolderhof goed is besteed aan werkmateriaal voor de tuin dat jarenlang plezier geeft.

Elisa Scholten (K3)

Oog hebben voor de omgeving. Elisa: “Voor ons is dat vanzelfsprekend. In ons werk zoeken we graag de verbinding met de omgeving. Ook doen we graag iets extra’s, omdat het zo leuk is om te geven. Net als vorig jaar hebben we ervoor gekozen om het budget dat beschikbaar is voor eindejaarsgeschenken een andere bestemming te geven. We zochten een bestemming in de achtertuin van ons werkgebied die past bij dat wat waar wij voor staan en belangrijk vinden.”

Warm hart voor De Boldershof in Druten

Dit keer wilden we iets goeds doen voor De Boldershof: een zorginstelling waar honderden mensen met een verstandelijke beperking wonen, werken, leren en recreëren. Op het woonzorgpark is veel interactie tussen de cliënten en mensen uit het dorp. Zo kan eenieder - op zijn eigen unieke wijze - deel uitmaken van de samenleving. Daar dragen we graag ons steentje aan bij en doneerden het beschikbare budget voor eindejaarsgeschenken aan De Boldershof als bijdrage voor de tuin. De Boldershof is een instelling van ’s Heeren Loo. ’s Heeren Loo biedt zorg aan 14.000 cliënten in heel Nederland. 

“De wereld wordt mooier als iedereen meedoet”

Mitzy Kieffer (Team Fondsenwerving bij ’s Heeren Loo): “Bij dagbestedingslocatie De Kwekerij komen dagelijks zo’n 15 mensen bijeen voor een gezellige en productieve werkdag. Zij kunnen kiezen uit allerhande leuke activiteiten, zoals het opkweken en onderhouden van planten in de bloementuin, moestuin en in de kas. Degenen die liever creatief bezig zijn, kunnen aan de slag met het maken van onder andere vogelhuisjes, insectenhotels en bloemstukjes. Iedereen doet zijn best, op zijn eigen manier, in zijn eigen tempo. Via het winkeltje wordt een brug geslagen met de mensen uit het dorp. Niet alleen worden hier de leukste (woon)accessoires te koop aangeboden, je bent ook van harte welkom voor een kop koffie, een praatje of het verrichten van vrijwilligerswerk. De wereld wordt per slot van rekening mooier als we samen optrekken, toch?”