Alle bewoners en zorgmedewerkers van Artemis Groep in Andelst en in Zetten werden op donderdag 26 en vrijdag 27 november in het zonnetje gezet. De bewoners en zorgmedewerkers werden door de K3 organisatie getrakteerd op een volledig verzorgde high tea op de twee locaties van Artemis Groep in Andelst en Zetten.

Middle section

Een ander kerstgeschenk

Normaal gesproken bedanken wij onze relaties met een kerstgeschenk voor de waardevolle samenwerking. Dit jaar wilden we graag iets anders doen met dit budget. Iets waarmee we twee doelgroepen die het momenteel erg zwaar hebben een steuntje in de rug konden geven; de zorg en de horeca.

Een warm moment

De bewoners van Artemis Groep leven in een angstige en onzekere periode. Dat geldt in deze Coronatijd voor iedereen, maar als bewoner met geheugenproblematiek in een verpleeghuis natuurlijk des te meer. De high tea zorgde voor een fijn samenzijn, een feestje, een warm moment. Zeer welkom voor de bewoners, voor wie het soms niet te begrijpen is waarom zij hun dierbaren ineens niet meer of veel minder vaak mogen zien. Het was mooi om te zien hoe de bewoners volop genoten van de high tea. En niet alleen zij; ook de zorgmedewerkers hebben genoten. Een lokaal cateringbedrijf zorgde voor het lekkers en de aankleding.

Op naar betere tijden!