Bij K3 kijken we niet alleen naar vandaag of morgen, maar vooral naar de toekomst. Maar af en toe terugkijken is ook goed om te doen! Omdat juist terugkijken energie geeft om mooie projecten te blijven maken. In ons jaaroverzicht 2023 blikken we terug op de hoogtepunten van het afgelopen jaar. Kijk je met ons mee?

Middle section

Wat kun je verwachten van het jaaroverzicht?

We kijken graag via zeven thema's terug op 2023. Scroll op desktop, tablet of smartphone door het jaaroverzicht waarin deze thema’s centraal staan:

  • Ruimte voor ontwikkeling
  • Biodiversiteit
  • Kijken naar morgen
  • Oog voor de omgeving
  • We houden graag contact
  • Kennismaken, opleiden en ontwikkelen
  • Samenwerken zit in onze natuur
Images

Samen Nederland nog mooier en beter maken

Dagelijks werken we bij K3 met elkaar aan nieuwe parels in het landschap. Met onze blik op de maatschappij en met beide benen op én in de grond zorgen we met elkaar voor een mooier en beter Nederland. Samen Nederland verder brengen door gebieden te ontwikkelen. Zo versterken we de biodiversiteit, zorgen we voor hoogwaterveilige gebieden en bieden ruimte voor landbouw en recreatie. Én leveren we grondstoffen voor de bouwopgave in Nederland. Mooie doelen om gezamenlijk aan te werken. Met onze collega’s, met onze samenwerkingspartners en de omgevingen van onze projecten. 

Trots op onze ondernemingen

Onze 5 dochterondernemingen: K3Delta Zand & Grind, Delgromij, Grondbank GMG, BoutenGeotron en Rijnaarde hebben elk hun eigen specialisme en werkterrein. Ze zorgen daarmee voor een stevige basis onder de resultaten van ons werk. Van het winnen, verwerken en leveren van (bouw)grondstoffen tot grondig bodemonderzoek, boortechniek en logistieke dienstverlening. Deze kwaliteiten combineren we met elkaar, en met onze planologische, ruimtelijke en ecologische kennis. 

Zin in 2024!

De resultaten geven ons nóg meer energie om ook in 2024 weer hard te werken aan mooie plannen.