Middle section

Binnenkort starten we met de realisatie van een nieuwe geluidswal langs de A73 bij Cuijk. Onze dochteronderneming GrondbankGMG voert het werk uit, in opdracht van de gemeente Cuijk.

De bestaande grondwal, die in het verleden ook door GrondbankGMG is aangelegd, wordt verlengd richting het noorden en krijgt een nieuw deel ten noorden van Hotel-Restaurant Van der Valk. De bestaande grondwal is de afgelopen maanden in opdracht van de gemeente al verhoogd van zes naar tien meter. De nieuwe delen van de geluidswal worden eveneens 10 meter hoog. Dit is wenselijk om de geluidsoverlast die veel inwoners van de wijk Heeswijkse Kampen ervaren terug te dringen. Voor de wal is de komende jaren nog ca. 120.000m3 grond nodig. GrondbankGMG verzorgt voor de gemeente de volledige realisatie; voorbereiding, vergunningen, acceptatie, kwaliteitscontroles, verwerken en de eindoplevering. We verwachten het project eind 2022 op te leveren.

Contact

Voor meer informatie over het project kunt u contact opnemen met Thomas Nusselein via t.nusselein@k3.nl of 024 348 88 55.

Voor de aanvoer van de grond en voor de acceptatievoorwaarden kunt u contact opnemen met Gert Schoolen via g.schoolen@grondbankgmg.nl of 06 29 00 33 78.