Dagelijks werken we bij K3 met elkaar aan nieuwe parels in het landschap. Met onze voeten op én in de grond. Aan de basis van die parels staan onze collega’s. Zij vertellen in deze video graag over hun werk en waar zij trots op zijn.

Middle section

Blik op de toekomst

Bij K3 is iedere dag anders. Het is een uitdaging om in te spelen op veranderingen. Waarbij we niet alleen naar vandaag of morgen kijken, maar vooral naar de toekomst. We zijn een familiebedrijf, en vinden een fijne leefomgeving belangrijk. Voor de huidige generatie én toekomstige generaties.

Samen met onze ondernemingen

Met onze ondernemingen werken we samen aan landschappen voor de toekomst. Samenwerken met de omgeving; voor mens en dier. Rekening houden met alle belangen. De handen ineenslaan en vooruitkijken naar wat we achterlaten.

Nederland verder brengen

Met onze blik op de maatschappij en met beide benen op én in de grond zorgen we met elkaar voor een mooier en beter Nederland. Samen Nederland verder brengen door gebieden te ontwikkelen. Zo versterken we de biodiversiteit, zorgen we voor hoogwaterveilige gebieden en bieden ruimte voor landbouw en recreatie. Én leveren we grondstoffen voor de bouwopgave in Nederland. Mooie doelen om gezamenlijk aan te werken. Met onze collega’s, met onze samenwerkingspartners en de omgevingen van onze projecten.

K3 voor morgen

En bij het werken aan de landschappen voor de toekomst, hoort ook een duurzame uitvoering. We werken daarom hard om onze bedrijfsvoering en processen zo duurzaam mogelijk in te richten.