De toekomst begint nu

We werken aan landschappen voor de toekomst. Dat schept verantwoordelijkheden. En uiteraard beseffen we dat we met onze activiteiten impact hebben op mens en milieu. Tegelijkertijd zetten we ons in om die impact te beperken of om te zetten in een positief effect.

Content Paragraphs

Title
Duurzaamheid bij K3

Text

We zitten met z'n allen middenin grote uitdagingen. Klimaatverandering bijvoorbeeld. En de energietransitie, de druk op de natuur en biodiversiteit. Hoe zorgen we dat we met al deze ontwikkelingen toch een prettige en veilige toekomst voor generaties na ons bouwen? Wij zetten als familiebedrijf kleine stappen richting een duurzamere omgeving voor de volgende generaties. Deze stappen maken we meetbaar om te kunnen leren en zodoende verbeteringen aan kunnen te brengen. Hierover zijn we transparant naar onze omgeving. 

Wij willen werken aan oplossingen voor de gevolgen die klimaatverandering heeft voor onze leefomgeving. Tegelijkertijd willen we daarbij ecosystemen stimuleren en de biodiversiteit ontwikkelen. En waar wij werken, geven we graag duurzame energie een plek in het landschap. We werken daarbij samen met Vattenfall en duurzame energiecoöperaties. En we stellen onszelf uiteraard ook doelen: in 2030 willen wij volledig CO₂-neutraal zijn. En daar doen we al veel aan. Met resultaat. Onze CO₂-uitstoot daalt ieder jaar. Dat lees je in onze emissie inventarisatie. Zo werken we toe naar een CO₂-neutrale toekomst.